Samen mediteren

We mediteren iedere vrijdagmiddag van 15.00 - 16.15 uur.
Een fijne samenkomst met meditatie, wijsheid, mantra's, affirmaties en het Licht uitzenden die we in meditatie hebben ontvangen. 
Dit is volgens het Pad van Zelfrealisatie van Ananda wereldwijd.
Wil je een keertje gratis vrijblijvend meedoen? Klik op de button en geef je op.

We werken met een 10 strippenkaart van 60,- euro (6,- euro per keer) en geen abonnement.
Kom je een keer niet, dan betaal je ook niet. 
Graag tot gauw!

voordelen van meditatie

Ontspanning

Meditatie heeft al lang bewezen goed te zijn voor je gezondheid en je algehele welzijn. Alleen al dat je tijd vrijmaakt om tot rust te komen werkt stress verlagend, het heeft een gunstig effect op je bloeddruk en je gaat weer verder vanuit een kalm en rustig perspectief. 

Hartverbinding

Als we mediteren vanuit de stilte van ons hart brengt het je dicht bij jezelf. . Zo handelen we heel natuurlijk naar ons gevoel van liefde die de harmonie en eenheid voor alles weer herstelt.
We zijn dan verbonden  met onze ziel, met de Bron, God, het Universum, of al wat is, in verbinding met het veld van alle mogelijkheden. 


Focus

Mediteren verbetert je concentratievermogen. Dit geeft meer focus waardoor je bewust kunt kiezen wat je belangrijk vindt om energie in te steken en waarin niet. Je centreert je aandacht en energie voor een door jouw gekozen doel. Deze gebundelde energie geeft kracht en trekt mogelijkheden aan voor verwezenlijking van jouw doel. 

Wil je zelf leren mediteren in stilte voor thuis, met veel achtergrond informatie over het hoe en waarom, kijk dan eens naar de cursus "leren mediteren".